Taxi’s

Als u een andere taxi overweegt is finch-carlease.nl uw partner.

Taxi's leasen bij Finch

HOE VERDER?

Als u een andere taxi overweegt is finch-carlease.nl uw partner.
Het is onze taak om hierin efficiënt te handelen en u daarbij te helpen. Neem contact met ons op per telefoon of e-mail, bespreek uw situatie en wensen.

Gaan we daarna samen verder?

Zorg dat uw jaarcijfers beschikbaar zijn. Liggen die bij uw boekhouder, zorg er dan voor dat deze naar ons verstuurd worden. Met uw jaarcijfers in de hand zullen wij een gedegen onderbouwing maken zodat uw aanvraag zo succesvol als mogelijk wordt. finch-carlease.nl kan veel bereiken, maar alleen niet indien u een negatieve codering heeft bij BKR.

De oplossing in moeilijke tijden voor efficiënter ondernemen in de taxibranche.

DE PRIJS PER KILOMETER MOET OMLAAG!

U wilt kwaliteit en service blijven leveren, maar met zo min mogelijk kosten. Waar kunt u dan beter terecht dan bij mede ondernemers die de taxibranche kennen en gespecialiseerd zijn in de bekende merken waar u in rijdt?

finch-carlease.nl uit Amsterdam is hierin uw partner en is toonaangevend in de Financial Lease voor taxi’s. Ons netwerk koppelt de meest voordelige financiering aan de beste prijs voor een gekozen taxi. Afgeleverd als rijklare taxi, inclusief blauwe platen en eventuele subsidies.