Shortlease

Flexibel een auto leasen zonder langlopende verplichtingen.

Short lease

Shortlease is flexibel een auto leasen zonder langlopende verplichtingen. Heeft u voor een korte periode een leaseauto nodig? Dan heeft FINCH hét leaseproduct voor u.

Uw voordeel

  • Flexibel leasen
  • Voordelige voorwaarden
  • Lage tarieven
  • Direct mobiel

Shortlease is ideaal voor de invulling van een tijdelijke vervoersbehoefte. Voor projecten of voor werknemers met een tijdelijke arbeidsovereenkomst combineert Shortlease zorgeloos leasen met de vrijheid van een huurauto: flexibel leasen zonder langlopende verplichtingen.
U sluit een tijdelijk contract af tegen een voordelig tarief. Bijkomend voordeel is dat u na afloop van de afgesproken periode kunt besluiten de auto langer door te leasen. Het lagere tarief wordt dan met terugwerkende kracht aan u doorberekend: nog een voordeel!

Shortlease is de Leaseauto voor een korte periode

Heeft u voor een korte periode een leaseauto nodig? Met Shortlease zit u niet gelijk vast aan een meerjarig leasecontract. U bepaalt zelf hoe lang u een auto wilt leasen. Finch biedt de beste oplossing voor uw tijdelijke behoefte aan een leaseauto. Leaseadviezen op maat, flexibel en betrouwbaar. Shortlease: flexibel leasen zonder verplichtingen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in Shortlease? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan bij Finch.