Hybride Taxi’s

Hyundai IONIQ
Welke IONIQ past bij u?

De Hyundai IONIQ is de eerste auto auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen;

  • Hybride met een benzine- en electromotor
  • Plug-in hydride
  • Electromotor

IONIQ Hydrid
Tijdens rijden op de benzinemotor en bij het remmen werkt de electromotor als een dynamo. Hiermee laadt de IONIQ Hybrid het accupakket op. De Hyundai IONIQ Hybrid is uitgerust met de nieuwe 1.6-liter Kappa GDi-benzinemotor met ‘s werelds hoogste thermische efficiency (40 procent).

IONIQ Plug-in Hybrid
De IONIQ Plug-in Hybrid kan meer dan 50 km puur elektrisch rijden. Dat betekent nog zuinger rijden, zeker als u bij korte ritten kiest voor de elektrische modus. Het accupakket is op te laden tijdens het rijden op de benzinemotor en bij het remmen, net als bij de IONIQ Hybrid. Met de stekker is de batterij ook thuis via het stopcontact of op de laadpaal op te laden. Tevens is de IONIQ Plug-in Hybrid uitgerust met de nieuwe 1.6-liter Kappa GDi-benzinemotor gelijk aan de IONIQ Hybrid.

IONIQ Electric
De IONIQ Electric heeft een range van meer dan 280 km met een volle batterij! Dankzij deze range en de mogelijkheid tot 100 kWh snelladen hebt u alle flexibiliteit. Dat komt door de moderne lithium-ion-poly-meerbatterij.
Met de snellader is batterij in een halfuur tot 80% opgeladen.
Daarnaast kan met de In-Cable Control Box (ICCB), die is geïntegreerd in de los bijgeleverde kabel, ook thuis via het stopcontact opladen worden.

ioniq
IONIQ HYBRID IONIQ PLUG-IN IONIQ ELECTRIC
Benzinemotor V V X
Elektromotor V V V
Accu V V V
Remenergie V V V
Stopcontact X V V
Laadpaal V V V
6-traps DCT V V X
  Maak gebruik van een zuinige 1.6-liter Kappa GDi-benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het rijden. Een computer regelt de energiehuishouding Combineert een zuinige brandstofmotor met de energie van een oplaadbare batterij. Kan 50 km elektrisch rijden. Met de stekker via stopcontact of laadpaal op te laden. Voorzien van een batterij met een actieradius van 280 km. Met een snellader in een halfuur tot 80% te vullen. Ook thuis op te laden via een stopcontact.