Financial lease Taxi’s

Uw partner in Financial Lease van uw taxi

Uw partner in Financial Lease van uw taxi

Finch Car Lease is uw partner en is toonaangevend in de Financial Lease voor taxi’s. Ons netwerk koppelt de meest voordelige financiering aan de beste prijs voor een gekozen taxi.
Met behulp van Financial Lease kunt u als (startende) ondernemer beschikken over een taxi. Zo heeft u een een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering zonder dat het u liquiditeit kost en waarbij u kunt profiteren van vele (fiscale) voordelen. Eén van de belangrijkste uitgangspunten van Finch  is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Finch denkt met u mee en geeft u deskundig advies.

Financial Lease is leasen met duidelijke afspraken

Door financial te leasen kunt u investeren in een auto, zonder liquiditeitsverlies. Tijdens de leaseperiode bent u economisch eigenaar van de auto, hierdoor heeft u fiscaal voordeel en is rente- en investeringsaftrek mogelijk. Ook heeft u recht op terugvordering van de BTW over de aanschafprijs. De risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties, assurantie en restwaardes liggen volledig bij u als taxi eigenaar. Na afloop van de leaseperiode bent u automatisch ook juridisch eigenaar van de auto.

HOE VERDER?

Als u een andere taxi overweegt is Finch Car Lease uw partner.
 Het is onze taak om hierin efficiënt te handelen en u daarbij te helpen. Neem contact met ons op per telefoon of e-mail, bespreek uw situatie en wensen.

Gaan we daarna samen verder?

Zorg dat uw jaarcijfers beschikbaar zijn. Liggen die bij uw boekhouder, zorg er dan voor dat deze naar ons verstuurd worden. Met uw jaarcijfers in de hand zullen wij een gedegen onderbouwing maken zodat uw aanvraag zo succesvol als mogelijk wordt.

Finch Car Lease kan veel bereiken, maar alleen niet indien u een negatieve codering heeft bij BKR.
Bel Finch voor meer informatie
020 - 261 4888