BYD Taxi

built your dream als taxi

BYD Taxi

Het Chinese BYD, wat staat voor Built Your Dreams, levert met de e6 een auto die behalve emissieloos ook stil en comfortabel is voor passagiers.

Ruim interieur

De BYD e6 beschikt over een ruim interieur met aanzienlijke been- en hoofdruimte voor de passagiers, evenals ruime bagageruimte achterin.

Actieradius

Met dank aan de ruime actieradius van de middelgrote crossover (vanaf september 2015 400 km) kan de BYD e6 een volledig dagprogramma uitrijden. Desgewenst kan de auto via een snellader worden opgeladen gedurende de pauzes van de chauffeur.

Verbruik

Het verbruik van de BYD e6 is ongeveer 26 kWh / 100 km in stedelijke condities. Het bespaart tot 70% van de brandstofkosten ten opzichte van een traditionele diesel aangedreven voertuig.

Besparing kosten per kilometer

Een taxi ondernemer (42% belastingdruk) in de vorm van een eenmanszaak bespaart bij een vergelijkbare investering in een diesel bijna 30%. Bij een B.V. is dat ruim 15%!

Subsidies

De BYD e6 is BPM vrij en komt, naast de Milieu-Investeringsaftrek van 36%, ook in aanmerking voor extra subsidie in de grote gemeenten.
Goed om te weten dat er in Nederland al BYD’s als taxi rijden. Elektrisch rijden kan u extra omzet opleveren door voorkeursbehandeling !
Laat ons een proefrit voor u regelen.

byd-lease-amsterdam

VOLLEDIG ELEKTRISCH
VOOR EEN GROENE
TOEKOMST

100% ELEKTRISCH
GROTE ACTIERADIUS
LAGE OPERATIONELE KOSTEN
GEMAKKELIJK OP TE LADEN
ZERO UITSTOOT
Bel ons voor een afspraak
020 - 261 4888